Denne opskrift på havregrynsmuffins med banan og chokolade er virkelig nem at lave. Jeg blender blot alle ingredienserne sammen (undtagen chokoladeknapperne). Har du ikke en blender, kan du blot røre det sammen i en skål. Det tager 5 minutter at lave dejen og de skal kun bage i 20 minutter. Altså kan du lave disse skønne havregrynsmuffins på under en halv time.
Ingredienserne er alle nogle jeg altid har i mit ”basis lager”, så der skal ikke engang handles ind til at lave dem.
Mine havregrynsmuffins med banan og chokolade smager virkelig skønt. De er søde, uden at indeholde raffineret sukker. De er sødet af bananerne, vaniljepulveret og så lige lidt ekstra i form af chokoladeknapper. De indeholder ikke noget fedtstof, hvilket gør dem lette og en energifattig lille snack. De er perfekte som en lille snack i madpakken, som mellemmåltid eller til morgenmad.
Jeg har også en variant uden chokolade, opskriften finder du her:
Jeg bager dem i en muffin bradepande, og det er vigtigt at pensle den med olie inden dejen hældes i. Jeg bager IKKE disse muffins i papirforme, her vil de hænge fast.
De kan sagtens holde sig i nogle dage i køleskabet. Jeg opbevarer dem i en lufttæt beholder eller i en frysepose.
Havregrynsmuffins med banan og chokolade
Ingredienser
Fremgangsmåde