Denne opskrift på brombæris er det nemmeste i verden. Du skal blot bruge 2 ingredienser!
Jeg kan anbefale at bruge en GOD vaniljeis. En med ægte vanilje i – fordi det bare smager bedre!
Personligt er jeg selv stor tilhænger af det danske Hansen is (ikke reklame, blot en kærlig anbefaling).
Hvordan behandler man frosne bær fra supermarkederne
Køber du færdigfrosne brombær i supermarkedet, så anbefaler Fødevarestyrelsen, at du koger dem inden brug. Dette skyldes at man ikke kan være sikker på, om bærerne er skyllet i rent vand inden de blev frosset ned. Det kan I læse mere om her: https://foedevarestyrelsen.dk/kost-og-foedevarer/alt-om-mad/god-koekkenhygiejne/saadan-goer-du/frosne-baer-
Til gengæld er det noget andet med de bær man selv plukker. Sørger du for at skylle dine bær GRUNDIGT inden du fryser dem ned, så behøver du ikke koge dem før brug.
Vi har samlet flere kilo brombær her i sensommeren, og jeg er så heldig at jeg stadig har en del i fryseren. Indtil videre har vi spist mange friske, ovenpå morgenmaden eller bare som en snack. Jeg har også lavet min yndlings Brombærskum og nu denne lækre brombæris.
Brombæris
Ingredienser
Fremgangsmåde