Brombæris

Brombæris

Denne opskrift på brombæris er det nemmeste i verden. Du skal blot bruge 2 ingredienser!

Jeg kan anbefale at bruge en GOD vaniljeis. En med ægte vanilje i – fordi det bare smager bedre!

Personligt er jeg selv stor tilhænger af det danske Hansen is (ikke reklame, blot en kærlig anbefaling).

Hvordan behandler man frosne bær fra supermarkederne

Køber du færdigfrosne brombær i supermarkedet, så anbefaler Fødevarestyrelsen, at du koger dem inden brug. Dette skyldes at man ikke kan være sikker på, om bærerne er skyllet i rent vand inden de blev frosset ned. Det kan I læse mere om her: https://foedevarestyrelsen.dk/kost-og-foedevarer/alt-om-mad/god-koekkenhygiejne/saadan-goer-du/frosne-baer-

Til gengæld er det noget andet med de bær man selv plukker. Sørger du for at skylle dine bær GRUNDIGT inden du fryser dem ned, så behøver du ikke koge dem før brug.

Vi har samlet flere kilo brombær her i sensommeren, og jeg er så heldig at jeg stadig har en del i fryseren. Indtil videre har vi spist mange friske, ovenpå morgenmaden eller bare som en snack. Jeg har også lavet min yndlings Brombærskum og nu denne lækre brombæris.

Brombæris

22 september, 2024
: 2
: 2 min
: 2 min
: 4 min

Af:

Ingredienser
  • 250 g vaniljeis
  • 120 g friske eller optøede brombær
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kom vaniljeis og brombær i en blender. Blend indtil brombær er helt blendede, det tager 2-3 minutter, alt efter hvilken blender du bruger.
  • Step 2 Kom den nu flydende brombæris i en bøtte og stil den i fryseren indtil den igen har sat sig (mindst 1,5 time). Nyd isen som den er.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *