Lun grøn kartoffelsalat

Lun grøn kartoffelsalat

Denne opskrift på lun grøn kartoffelsalat er simpelthen så skøn. Den er meget nem og tager ikke mere end 20 minutter at lave fra start til slut. Der er masser af grønt i, i form af bønner og grønkål, og så mætter den helt fantastisk godt. Der er godt med protein i bønnerne samt kostfibre i både bønner og grønkål.

Jeg er ret vild med kartoffelsalater med grøntsager i, og så synes jeg det smager rigtig godt med pesto, som et lidt anderledes alternativ til den klassiske kartoffelsalat med cremefraiche.

Til denne opskrift på lun grøn kartoffelsalat, bruger jeg små fine kartofler, som ikke skal skrælles, skrællen er fin og man fornemmer slet ikke at den er på. Derudover så sidder der masser af vitaminer og mineraler i skrællen, hvilket jo er endnu en god grund til at lade den blive på.

Kartoffelsalater er det perfekte tilbehør til forårets og sommerens grillmad. Se flere af mine opskrifter her:

Lun kartoffelsalat med stegte grøntsager

Cremede kartofler med grønkålspesto

Lun grøn kartoffelsalat

2 maj, 2024
: 2-4
: 5 min
: 15 min
: 20 min

Af:

Ingredienser
  • 600 g små kartofler
  • 300 g haricot verts (fra frost)
  • 2 spsk. olivenolie
  • Lidt salt
  • 4 håndfulde hakket grønkål
  • 80 g grøn pesto
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kog kartoflerne efter anvisning på pakken
  • Step 2 Steg de frosne haricot verts på en pande i olivenolie og salt
  • Step 3 Steg indtil de er varme. Tag dem af panden og steg nu det hakkede grønkål i et par minutter
  • Step 4 Tilsæt lidt salt
  • Step 5 Skær kartoflerne i tern (behold skrællen på)
  • Step 6 Bland pesto i kartoflerne
  • Step 7 Bland stegt grønkål og haricot verts i
  • Step 8 Spis kartoffelsalaten lun eller lav den i forvejen og nyd den kold.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *