Opskrift på de lækreste parmesan kartofler.
De her kartofler er en (ny) favorit herhjemme. De smager simpelthen så godt, og jeg kan kun anbefale at lave rigeligt! Herhjemme bliver fadet støvsuget når de er på menuen.
Parmesan kartofler er geniale som tilbehør til alt! Vi spiser det til frikadeller, til fisk, til bøffer, til kylling mm. Jeg laver ofte vores favorit cremefraiche dressing til (Den lækreste cremefraiche dressing) det er nemt og passer skønt sammen med kartoflerne.
Se her for inspiration til hvad du kan servere sammen med mine parmesan kartofler:
Kyllingefrikadeller med squash og timian
Krebinetter med grønt, kartofler og smørsauce
Bagt laks med ovnkartofler og stegte aspargesbroccoli
Jeg elsker almindelige ovnbagte kartofler, men denne her udgave med sprød parmesanost, den er altså i en anden liga.
Det er altid forskelligt alt efter hvilken ovn man har, hvor lang tid kartoflerne skal have. Prøv dig frem. Personligt kan jeg godt lide, at de får lidt farve.
Parmesan kartofler
Ingredienser
Fremgangsmåde