Denne opskrift på kyllingefrikadeller med gulerod og timian er simpelthen så skøn.
Jeg elsker frikadeller lavet på hakket kyllingekød, de er lette og meget smagfulde. Jeg har flere opskrifter på kyllingefrikadeller, se blot her:
Kyllingefrikadeller med squash og timian
Kyllingefrikadeller med spinat
Disse kyllingefrikadeller med gulerod og timian er kun krydret med salt, peber og timian (jeg bruger helst frisk timian, men tørret kan også gå an).
Kyllingefars
Jeg laver som oftest farsen til mine kyllingefrikadeller med gulerod og timian dagen før jeg skal bruge dem. Derved sætter farsen sig rigtig godt og havregrynene når at suge væsken til sig. På denne måde sparer jeg tid den dag frikadellerne skal steges, da farsen allerede er klar.
Frikadellerne kan sagtens holde sig 4 dage i køleskabet og hvis du ikke kan nå at spise dem, kan jeg varmt anbefale at fryse dem ned, så har du enten frikadeller til madpakken eller nem aftensmad en anden dag. I en portion som denne, har vi mad til mange dage herhjemme.
Det er meget forskelligt hvad jeg serverer til kyllingefrikadeller. Den børnevenlige version er pasta med pesto og noget grønt, som jeg ved min søn vil spise. Det kunne også være ovnbagte kartofler, eller bagte rodfrugter, se denne opskrift:
Kyllingefrikadeller med gulerod og timian
Ingredienser
Fremgangsmåde