Opskrift på lun salat med bagte gulerødder og quinoa. Dette er den skønneste tilbehørssalat som passer til det meste. Server den sammen med et lækkert stykke kød, steg eller fisk. Den er også perfekt som tilbehør på buffeten hvis der kommer gæster.
Jeg har serveret salaten flere gange og hver gang bliver den revet væk. Der er ikke dressing på selve salaten, den vil jeg selv foretrække at have ved siden af. Til den her: lun salat med bagte gulerødder og quinoa kan jeg varmt anbefale en simpel cremefraiche dressing: Den lækreste cremefraiche dressing
Quinoa giver en god fylde til salaten og derfor kan denne sagtens gå i stedet for f.eks. kartofler, kartoffelsalat eller lign. I quinoa får du både protein, kostfibre og omega-3 fedtsyrer og det er virkelig nemt at tilberede. Jeg bruger det meget, især i salater!
Se et par af mine andre opskrifter her:
Quinoasalat med sød kartoffel og peberfrugt
Quinoasalat med grønt og ristede pinjekerner
Lun salat med bagte gulerødder og quinoa
Ingredienser
Fremgangsmåde