Rørt fiskepålæg med skaldyr og dild

Rørt fiskepålæg med skaldyr og dild

Denne opskrift på rørt fiskepålæg med skaldyr og dild er en reklame for Lykkeberg 1899, da jeg har modtaget dem i gave.

Jeg er blevet rigtig glad for, at røre det smørbare fiskepålæg op med lidt cremefraiche. Jeg synes det giver en skøn konsistens. Det giver også mulighed for at bruge de smørbare fiskepålæg på en anden måde, end når det kommer på rugbrødet i madpakken.

Fisk i madpakken

De to smørbare fiskepålæg produkter – den med skaldyr og den med laks er hurtigt blevet nye madpakkefavoritter herhjemme, både for mig selv og min søn. Jeg går meget op i, at min søns madpakke er nærende og varieret, der skal helst være lidt forskelligt i. Ud af 4 halve rugbrødsmadder, får han altid 1-2 forskellige fiskepålæg med, det kan være; smørbar laks, smørbar skaldyr, makrel eller karry sild. Derudover kan han få noget kødpålæg af en art, noget vegetarisk, æg eller smøreost. Der er også altid grøntsagsstave og frugt i madpakken, så er han godt kørende.

Fisk er især en god kilde til omega-3 og protein. Helt personligt synes jeg det er vigtigt, at vi lærer vores børn at spise alsidigt – særligt også når det gælder fisk <3

Min opskrift på rørt fiskepålæg med skaldyr og dild er en anden god måde, at snige lidt mere fisk ind i det daglige, både hos børn og voksne. Dette fad er noget jeg kan finde på at lave som eftermiddagssnack når vi er kommet hjem fra skole/arbejde og er lidt sultne.

Senest havde jeg det på tapasbordet, da jeg havde et par veninder på besøg. Det var super lækkert og et kæmpe hit.

Er du til fisk og tapas, så skal du endlig også prøve min opskrift på Sildetapas, den smager fantastisk.

Rørt fiskepålæg med skaldyr og dild

18 april, 2021
: 4
: 2 min
: 2 min

Af:

Ingredienser
 • 1 glas Lykkeberg 1899 smørbar skaldyr
 • 2 spsk. cremefraiche 18%
 • En håndfuld frisk dild
 • 600 g blandede grøntsager for eksempel:
 • Gulerødder
 • Bladselleri
 • Radiser
 • Agurk
 • Peberfrugt
Fremgangsmåde
 • Step 1 Kom indholdet af glasset med smørbar skaldyr
 • Step 2 I en skål
 • Step 3 Rør i det og tilsæt cremefraiche
 • Step 4 Rør godt sammen
 • Step 5 Hak den friske dild fint og tilsæt det i det rørte fiskepålæg
 • Step 6 Vask alle grøntsagerne
 • Step 7 Skræl gulerødder og skær dem i stave
 • Step 8 Skær resten af grøntsagerne i stave
 • Step 9 Server det hele på et fad.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *