Her får du min opskrift på en sommer coleslaw. Jeg er vild med hjemmelavet coleslaw, især som tilbehør til grill maden og denne sommerlige udgave er både nem og så er den et hit hver eneste gang. Den passer perfekt til grillet kød, pølser, burgere eller hvad man nu har lyst til.
Det tager næsten igen tid at lave en god coleslaw. 10 minutter, så er den klar. Det kan sagtens tåle at stå på køl nogle timer inden servering, det bliver den kun bedre af.
Jeg laver min sommer coleslaw med spidskål, som er mere mild i smag og struktur end den sædvanlige coleslaw med hvidkål. Jeg kan godt lide, at der er lidt bid i en coleslaw, derfor river jeg gulerødderne groft og snitter spidskålen groft.
Selve dressingen laver jeg på cremefraiche, sennep og en smule mayonnaise. Det synes jeg giver den bedste smag. Personligt er jeg ikke så meget til når salater svømmer i dressing, heller ikke en coleslaw. Ønsker du en mere snasket salat, kan du blot øge mængden af dressing.
Vil du tage din coleslaw til nye højder og har du lige en halv times tid mere? Så prøv at lægge den snittede spidskål i en skål med isvand inden du blander det med gulerod og dressing. Kålen bliver sprødere end du nogensinde har smagt. Se også denne opskrift Spidskålssalat med æble og saltede mandler
Sommer coleslaw
Ingredienser
Fremgangsmåde