Denne opskrift på bagte kartofler og gulerødder på en bund af fetacreme, er virkelig lækkert som tilbehør til aftensmaden. Det er en nem måde at få lækkert og sundt tilbehør på, uden at gå på kompromis med smag. Spis det til et lækkert stykke kød, fisk, kylling eller noget helt andet.
Fetacreme er blevet rigtig populært og kan laves på mange måder. Du kan sagtens tilsætte krydderurter, citron eller lignende, her er det kun fantasien der sætter grænserne. Jeg bruger enten rigtig feta (i blok) eller Puck ost som er en feta-lignende ost, blot lavet på komælk. Rigtig feta er græsk og det er lavet på græsk fåre- og gedemælk. Fetacreme er en utrolig velsmagende dip, som kan bruges til nærmest alt, men især bagte eller stegte grøntsager er rigtig lækkert til. Se for eksempel denne opskrift:
Aspargesbroccoli med fetacreme
Bagte kartofler og gulerødder med fetacreme
Ingredienser
Fremgangsmåde