Disse sprøde og lækre aspargesbroccoli med fetacreme er meget nemme og det er en utrolig simpel måde at tilberede grøntsager på, det er blot at stege dem få minutter på en pande.
Aspargesbroccoli eller broccolini som de hedder på engelsk kan også oversættes til babybroccoli. De er egentlig en krydsning mellem broccoli og pak choy, den har altså aldrig set en asparges, så det er egentlig et lidt sjovt navn at kalde den aspargesbroccoli.
De fine tynde stænger er utrolig sprøde, søde og saftige og så har de en mild smag. Det bedste ved dem er, at alt kan spises. De skal faktisk kun skylles og så er de klar.
Jeg kan ofte finde på at lynstege forskellige grøntsager som tilbehør til min aftensmad og her er disse aspargesbroccoli perfekte. Med kun olie og lidt salt kan de gå som tilbehør til kød, fjerkræ, fisk eller som en snack med dip til som her i denne opskrift.
Det var en veninde, der for en del år tilbage introducerede mig til fetacreme. Sidenhen har jeg lavet min egen version, som du får her.
Den smager fantastisk og kan bruges som dip til grøntsagsstænger eller bagte/stegte grøntsager, ovenpå en avocadomad, som dip til laks, kylling eller en god steak.
Aspargesbroccoli med fetacreme
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 thoughts on “Aspargesbroccoli med fetacreme”