Denne opskrift på kyllingeoverlår med timian og kartofler er simpelthen så god. Det smager mildt og skønt og så er det dejligt med en alt i et fad ret for hele familien.
Generelt elsker vi kyllingeoverlår herhjemme, og vi spiser det ret ofte. Det er så nemt at tilberede og på denne måde bliver de altid sprøde i skindet og saftige og smagfulde i kødet. Jeg køber som regel kyllingeoverlår med rygben. Det gør jeg fordi der er meget mere kød på. Retten kan dog sagtens laves med almindelige kyllingeunderlår, hvis det ønskes, (måske de mindste børn synes det er sjovt at gnave i et lille lår).
Jeg elsker mad som er nemt at lave. Det er denne opskrift på kyllingeoverlår med timian og kartofler. Det hele passer nemlig sig selv i ovnen i ca. 50 minutter og så er det færdigt. Derfor synes jeg det er en rigtig god hverdagsret, fordi det er noget som jeg ikke skal stå hen over og holde øje med hele tiden. Så er der rigeligt tid til leg, lektier eller hvad man nu laver en sen eftermiddag efter henholdsvis skole og arbejde.
Det er meget forskelligt hvad jeg serverer til, og måske nok lidt afhængig af årstiden. Forleden lavede jeg denne Nem spidskålssalat til mig og min søn fik gnavegrøntsager (gulerod, peberfrugt, agurk). Derudover får vi næsten altid Den lækreste cremefraiche dressing til. Der er en del lækker saft i fadet som har en helt fantastisk smag. Derfor synes jeg ikke, at der skal være en decideret sovs til denne ret.
Da sommeren er over os er det selvfølgelig nye danske kartofler jeg bruger J Jeg elsker smagen af nye kartofler og størrelsen på de små kartofler er perfekt til dette fad.
Kyllingeoverlår med timian og kartofler
Ingredienser
Fremgangsmåde