Opskrift på en skøn lun salat med bagt hokkaido.
Det bugner med hokkaido og andre græskartyper overalt lige nu. Jeg elsker hokkaido, det er en nem grøntsag at arbejde med og den kan bruges både i det søde og i det salte køkken. Hokkaido er mild i smagen. Det er især rigt på beta-Caroten, A-vitamin og kalium og så indeholder hokkaido græskar få kalorier og en masse kostfibre*.
Kål, græskar og frugt er sådan en god kombination i salater og denne nye opskrift på lun salat med bagt hokkaido er skøn som tilbehør til aftensmaden. Hokkaido mætter godt og kan sagtens erstatte f.eks. kartofler.
Jeg har eksperimenteret en del med at bruge hokkaido, og herunder kan du se eksempler på opskrifter med hokkaido:
Lun hokkaidosalat med stegt grønkål og linser
Bagt hokkaidosalat med granatæble
*Kilde: https://frida.fooddata.dk/food/1744?
Efterårssalat med bagt hokkaido
Ingredienser
Fremgangsmåde