Denne opskrift på bagt hokkaidosalat med granatæble er endnu en smuk efterårssalat som smager fantastisk. Jeg er vild med græskar, især hokkaidogræskar som jeg synes har en skøn og intens græskarsmag. Når hokkaidogræskar bages i ovnen bliver den endnu mere sød og nøddeagtig i smagen. Derfor passer de små syrlige granatæblekerner helt fantastisk til. De giver også lidt bid til den lune salat med de bløde græskarstykker i.
Rucolasalaten bidrager med friskhed og den cremede og fede fetaost runder smagen af.
Min opskrift på bagt hokkaidosalat med granatæble indeholder få ingredienser og den kan laves på omkring en halv time.
Jeg synes salaten passer til alt. Jeg har serveret den sammen med et stegt andebryst, stegt kyllingebryst og bare som en salat ved siden af pastaretter, her er det blot fantasien der sætter grænsen.
Salaten kan også sagtens spises kold, hvis der skulle være rester til overs.
Er du ligeså vild med græskar som jeg?
Så se endelig disse opskrifter, hvor du også bliver mere klog på alle de gode ernæringsmæssige egenskaber der er i græskar:
Bagt hokkaidosalat med granatæble
Ingredienser
Fremgangsmåde