Disse græskarmuffins er simpelthen så lækre. De er bløde og saftige, søde og bare virkelig gode.
De er utrolig nemme at bage, faktisk så nemme at det tager under en time fra du går i gang og til at de kan tages ud af ovnen.
Mine græskarmuffins kan sagtens holde sig i 4 dage i køleskabet. De er selvfølgelig allerbedst når de er nybagt, men de er stadig saftige og bestemt ikke tørre efter nogle dage på køl 🙂
Jeg har pyntet mine græskarmuffins med lidt guldstøv. Det er noget jeg har købt i et af de større supermarkeder og det er bare så fint, synes jeg.
Det er efterår, oktober og græskarsæsonen er i fuld gang. Hokkaidogræskar som jeg har brugt i denne opskrift er et virkelig godt græskar til madlavning eller bagning. Hokkaido har en mild og nøddeagtig smag, og så er selve kødet lidt mere tørt end ved andre græskar sorter.
Min søn rynkede lidt på næsen da jeg sagde at vi skulle bage græskarmuffins… Han kunne ikke lige se hvordan et græskar kan laves om til en kage 🙂
Nå men, han var med til at slå æg ud, piske, blande sammen, stille formene klar og til sidst var han med til at lave frosting. Jeg tror han blev ret overrasket da han smagte, for som han sagde: ”Mor, det smager helt fantastisk” :). Sjovt udtryk der kom fra ham. Nu er han i hvert tilfælde ikke tilbageholdende næste gang. Han har allerede spurgt hvornår vi skal bage dem igen.
Græskarmuffins
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kære Ditte. Så er vi i gang med denne opskrift igen, den var en kæmpe succes sidste år. Men lige et spørgsmål: kan man bruge græskar kød fra de store græskar i denne opskrift? Når man laver græskarlygter med børnene, vil jeg gerne kunne bruge kødet også.
Hej Pernille,
Hvor er det bare dejligt at høre.
Ja, det kan du godt. Der er dog ikke ligeså meget smag i halloween græskar som der er i hokkaido. Men giv det endlig et forsøg, så vil jeg elske at høre hvordan de blev 🙂
Mange hilsner
Ditte