Denne opskrift på lun hokkaidosalat med stegt grønkål og linser er en skøn og utrolig mættende salat. Den er også simpel og nem at lave.
Det er så nemt at bage hokkaidogræskar i ovnen. Hvis du køber et økologisk hokkaido græskar behøver du ikke en gang skære skrællen af. Skyl det blot grundigt og skær det ud i mindre både, så bliver skrællen bliver helt blød.
Hokkaido græskar er mere rigt i smagen end de andre græskar sorter. Vil du læse mere om græskar, så se endelig mine opskrifter på:
Bagt hokkaidosalat med granatæble
De syrlige, sprøde og søde granatæblekerner er helt perfekte og gør salaten frisk og lækker. De grønne linser er rige på protein og kostfibre, hvilket gør at salaten virkelig mætter rigtig godt. Efterhånden kan man købe færdigkogte linser i de fleste supermarkeder. Det er jeg stor tilhænger af og jeg har altid mange forskellige slags spiseklar bælgfrugter stående. Så er det hurtigt at bikse en salat sammen.
Jeg kan spise mange ting til denne salat. Jeg har lavet et andebryst, men også spist mine vegetariske deller til.
Tip: Har du rester, så smager min lun hokkaidosalat med stegt grønkål, linser og granatæble også godt kold dagen efter.
Lun hokkaidosalat med stegt grønkål og linser
Ingredienser
Fremgangsmåde