Disse proteinpandekager med banan er virkelig skønne. De er utrolig nemme og hurtige at lave og de kræver få ingredienser. Opskriften her vil jeg kalde en fusion mellem mine Proteinpandekager og Sunde bananpandekager.
Opskriften er den helt perfekte kombination på mættende og søde pandekager, som er fyldt med gode proteiner. Der er ikke tilsat sukker i, det er slet ikke nødvendigt, da bananerne søder rigeligt i sig selv. Personligt er jeg vild med kardemomme, men det kan sagtens skiftes ud med vanilje eller kanel. Du kan også bruge alle tre til at give ekstra smag.
Proteinpandekagerne med banan kan med fordel laves og fryses ned. Du kan blot varme dem op og så smager de som nybagte. Jeg bruger dem ofte i madpakken og de smager også rigtig godt kolde. Herhjemme spiser vi ofte pandekager af denne slags som mellemmåltid eller som en del af morgenmaden i weekenden. En portion holder ikke længe og jeg bager oftest en dobbelt, så vi har til madpakkerne også.
Pandekagerne smager rigtig godt i sig selv, derfor behøves der ikke topping. Men hvis du alligevel får lyst er friske bær, bærskum, marmelade eller skyr et par af mine favoritter, som måske kan være til inspiration.
Proteinpandekager med banan
Ingredienser
Fremgangsmåde