De her proteinrige hytteostboller er utrolig nemme at lave. Det tager kun et par minutter at røre dejen sammen, og de skal blot bage i 20 minutter.
De har den lækreste og skønneste svampede konsistens. Det er især fugt fra gulerod og hytteost som gør dem så lækre og det er også derfor de holder sig fint i flere dage uden at blive tørre.
Hytteost i boller
Mine proteinrige hytteostboller er glutenfrie (hvis du bruger glutenfrie havregryn), de er fyldt med kostfibre, meget rige på proteiner fra æg og hytteost og så smager de virkelig godt. De mætter godt, jeg spiser dem især til mellemmåltid (tager dem med i madpakken), som en lille snack eller til morgenmad med smør og ost på.
Hvis du har tid, kan du med fordel lade dejen hvile i ca. 15 minutter inden du former bollerne. På denne måde kan havregrynene nå at suge lidt af væsken til sig og bollerne bliver endnu bedre.
Jeg er vild med hytteost. Det kan bruges til så meget mere end bare at spise det på brød. Se for eksempel et par af mine andre opskrifter med hytteost:
Proteinrige hytteostboller
Ingredienser
Fremgangsmåde
Spidskålssalat med hytteostdressing