Rødbedehummus er en skøn og anderledes måde at lave hummus på. Hummus kan laves i alle afskygninger og tilsættes diverse grøntsager og rødbede er bare en af de lækre grøntsager som du kan bruge. Gulerod, blomkål sød kartoffel er også rigtig gode bud. Min grundopskrift på en helt almindelig hummus får du her:
Rødbede giver den smukkeste farve til en hummus, og derudover er rødbede også rig på kostfibre, folat og kalium. Rødbede er sød og mild i smagen og sammen med tahin og krydderier smager rødbedehummus utrolig skønt.
Hvis du vil se flere af mine opskrifter med rødbede, så se her:
Jeg bruger ofte hummus som mellemmåltid sammen med knækbrød, eller rugbrødschips og grøntsags stænger til. Hummus kan bruges til alt. Jeg bruger et også som dip til maden, om det er frokost eller aftensmad i stedet for dressing. Hummus mætter skønt og kikærterne er fyldt med protein som er med til at din mæthedsfølelse holder længe.
Rødbedehummus
Ingredienser
Fremgangsmåde