Proteinrig rødbede smoothie

Proteinrig rødbede smoothie

Denne opskrift på en proteinrig rødbede smoothie er virkelig skøn. Først og fremmest, så smager smoothien virkelig godt og så mætter den helt utroligt.

Der er masser af kostfibre i, de kommer primært fra rødbeden, blomkålsrisene og avocadoen. Kostfibrene giver dig en længere mæthed og et stabilt blodsukker. Jeg bruger indimellem både protein og collagen pulver. Det er ikke en nødvendighed i denne smoothie og det kan sagtens udelades. Men hvis du bruger det, så giver det blot lidt ekstra fylde til din smoothie og den vil mætte dig i lang tid.

Rødbede i smoothies

Jeg bruger altid helt rå rødbede i mine rødbede smoothies. Jeg skærer rødbeden i meget fine tern og kommer den i en blender med resten af ingredienserne. Denne smoothie skal altid blende lidt længere tid end andre smoothies. Rødbeden kan sagtens blendes helt og smoothien bliver glat og cremet, du skal blot have en god blender og vente nogle minutter.

Jeg drikker som regel smoothies som et mellemmåltid, eller som en del af et måltid. Det kan for eksempel være som en del af min morgenmad eller frokost.

Jeg er meget glad for at bruge mange grøntsager i de smoothies jeg laver. Faktisk ser jeg helst, at fordelingen mellem grøntsager og frugt er 2/3 grøntsager. Det vælger jeg for netop at skabe en bedre mæthedsfølelse og fordi jeg ved at drikke mine grøntsager derved kan snige endnu mere grønt ind i hverdagen.

Min søn på 8 år er heldigvis også rigtig glad for smoothies, også denne proteinrig rødbede smoothie. Når han har drukket smoothie som et mellemmåltid, så har jeg også meget nemmere ved at sige ja til søde sager efterfølgende :-).

Proteinrig rødbede smoothie

22 januar, 2022
: 2 glas
: 2 min
: 2 min
: 4 min

Af:

Ingredienser
 • 100 g rå rødbede
 • 1 dl blomkålsris
 • ½ avocado
 • 1 frossen banan
 • 1 dl frossen ananas
 • 1 spsk. protein- eller collagen pulver
 • 4 dl plantemælk (jeg bruger havremælk)
Fremgangsmåde
 • Step 1 Skræl rødbeden og skær den i mindre tern.
 • Step 2 Kom alle ingredienserne i en blender og blend nogle minutter
 • Step 3 Det kan godt tage lidt længere tid at få blendet rødbeden end en
 • Step 4 Anden slags smoothie.
 • Step 5 Hæld smoothien i glas og drik den straks.


Relaterede Indlæg

Ærtedip

Ærtedip

Denne opskrift på en proteinrig og cremet ærtedip er super god som snack. Lav for eksempel et fad med gnavegrøntsager og knækbrød eller rugbrødschips, så har du et virkelig sundt og nærende mellemmåltid som mætter længe. Ærtedip kan også gå som dip til mad. For […]

Rødbede smoothie

Rødbede smoothie

Jeg er vild med farven når vi laver rødbede smoothie herhjemme. Denne gang kom jeg en håndfuld blåbær i, det gjorde bare at farven blev endnu flottere. lidt om rødbeder Rødbeder er en rodfrugt og det der kaldes en grov grøntsag. Rødbeder er så meget […]1 thoughts on “Proteinrig rødbede smoothie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *