Grøntsagssmoothie med protein

Grøntsagssmoothie med protein

Opskrift på en skøn grøntsagssmoothie med protein. Denne smoothie er min favorit lige for tiden. Den er lavet på ingredienser jeg altid har i mit basislager.

I frohold til frugt og grønt, så har jeg altid bananer på frost, jeg skærer dem i skiver inden jeg fryser dem ned. Grunden til at det er frosne bananer jeg bruger er, at de giver smoothien en virkelig lækker og cremet konsistens. Avocado i tern kan købes på frost, men en frisk kan også bruges. De frosne gør (ligesom bananen) smoothien endnu mere cremet. Broccoli kan ligeledes købes på frost, men et godt tip er, at gemme broccolistokken på frisk broccoli, skære den i tern og fryse dem ned. På den måde har du altid broccoli til dine smoothies og stokken går ikke til spilde. Frisk spinat kan sagtens byttes ud med frossen.

Lige for tiden spiser vi rigtig meget ananas herhjemme. Den kan dog sagtens byttes ud med appelsin eller bær.

Boost dine smoothies

I denne grøntsagssmoothie med protein bruger jeg protein på flere måder. Fra ærter, fra proteinpulver og fra hampefrø og chlorella.

Chlorella er et algepulver og det er rigt på omega-3, protein, kostfibre og B12 vitamin.  Hampefrø har mange af de samme egenskaber, rigt på protein, kostfibre og omega-3. Jeg bruger ofte begge i mine smoothies, det gør dem mere fyldige og så sikrer jeg mig en masse gode fedtsyrer. Det er ikke et must at bruge proteinpulver i smoothies, men det er en virkelig god måde at få sneget mere protein ind på.

Vil du læse mere om grøntsagssmoothies, så læs endelig dette indlæg Smoothies med grøntsager. Derudover har jeg skrevet en del omkring grønne smoothies til børn – og gode tips til at få endnu flere grøntsager i dem, på en nem og velsmagende måde Børnevenlige smoothies.

Proteinrig rødbede smoothie

Grøntsagssmoothie med protein

5 maj, 2024
: 2 glas
: 2 min
: 2 min
: 4 min

Af:

Ingredienser
 • 2 håndfulde frisk spinat
 • 2 håndfulde frisk ananas
 • 1 frossen banan
 • ½ avocado (frisk eller frossen)
 • 1 håndfuld broccoli (evt. fra frost)
 • 1 spsk. frosne ærter
 • 1 spsk. hampefrø
 • 1 scoop proteinpulver (evt. med vaniljesmag)
 • 1 knivspids chlorella pulver
 • 1 dl vand
Fremgangsmåde
 • Step 1 Skær stokken fra ananas og kom alle ingredienserne i en blender. Blend et par minutter indtil smoothien er helt cremet og smooth.
 • Step 2 Nyd smoothien med det samme.


Relaterede Indlæg

Grønkålssmoothie med kiwi

Grønkålssmoothie med kiwi

Denne opskrift på grønkålssmoothie med kiwi er virkelig frisk og lækker. Jeg er vild med fyldige og mættende smoothies. Jeg bruger dem oftest som mellemmåltider, eller som tilbehør til morgenmad eller frokost. smoothies er geniale til at snige ekstra grønt ind i hverdagen.   Den her […]

Gulerodssmoothie

Gulerodssmoothie

Denne gulerodssmoothie er så skøn! Foruden den helt vildt smukke orange farve, så smager den virkelig godt. Den er lækker og frisk, helt perfekt på denne lidt grå og mørke årstid. Jeg elsker gulerødder og spiser utrolig mange af dem. De fungerer rigtig godt i […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *