Grønkålssmoothie med kiwi

Grønkålssmoothie med kiwi

Denne opskrift på grønkålssmoothie med kiwi er virkelig frisk og lækker. Jeg er vild med fyldige og mættende smoothies. Jeg bruger dem oftest som mellemmåltider, eller som tilbehør til morgenmad eller frokost. smoothies er geniale til at snige ekstra grønt ind i hverdagen.  

Den her smoothie med grønkål og kiwi er også en nem måde, at få min søn på 9 år til at spise (drikke i det her tilfælde) både grønkål og selleri. To grøntsager, som han ellers ikke rører. Men kamufleret i en smoothie, så glider det faktisk ned hver eneste gang. Jeg har lavet indlæg om smoothies med grøntsager til børn, her finder du gode tips til, hvordan du kan få dit barn til at drikke lækre grøntsags fyldte smoothies. Læs det her: 

Smoothies med grøntsager

Børnevenlige smoothies

Jeg tænker over balancen mellem frugt og grøntsager i mine smoothies. Frugt er med til at søde og give friskhed, hvor grøntsagerne blandt andet også bidrager med kostfibre og gør smoothien dejligt mættende. For at få fedtsyrer i bruger jeg oftest avocado (du an også bruge en god olie). Chlorella er et algepulver som bidrager til den flotte farve, men som også er rig på klorofyl og protein. For mere protein, kan jeg anbefale at bruge enten en skefuld protein- eller kollagenpulver. Jeg bruger altid en som er neutral i smagen.

Grønkålssmoothie med kiwi

28 februar, 2023
: 2 glas
: 2 min
: 2 min
: 4 min

Af:

Ingredienser
 • 2 store håndfulde hakket grønkål
 • 1 stængel bladselleri
 • 1 kiwi
 • 1 frossen banan
 • 30 g frossen avocado
 • 1 tsk. chlorella pulver
 • 1 spsk. kollagen pulver med neutral smag (kan udelades)
 • 1 tsk. honning
 • 2 dl havremælk (eller anden mælk)
 • 1 dl vand
Fremgangsmåde
 • Step 1 Skræl kiwi og skær den i skiver
 • Step 2 Skyl grønkål og bladselleri og skær den i skiver
 • Step 3 Kom det i en blender og tilsæt alle øvrige ingredienser
 • Step 4 Blend det hele nogle minutter indtil konsistensen er som ønsket.
 • Step 5 Hæld smoothien i tp glas og server den med det samme.


Relaterede Indlæg

Børnevenlige smoothies

Børnevenlige smoothies

Børnevenlige smoothies – lad dit barn drikke sine grøntsager.  Jeg hører rigtig ofte fra venner, veninder, kollegaer og bekendte at de har udfordringer med, at få deres børn til at spise flere grøntsager. Men hvorfor altid spise dem? Hvorfor ikke snige grøntsager ind i lækre grønne […]

Smoothies med grøntsager

Smoothies med grøntsager

Jeg laver rigtig mange smoothies og kommer gerne en masse grøntsager i, faktisk er der en større mængde af grøntsager i mine smoothies i forhold til mængden af frugt. Smoothies med grøntsager erstatter ikke et hovedmåltid, men jeg kan sagtens bruge en smoothie som erstatning […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *