Dette er min opskrift på saltede mandler. Jeg synes jeg har fundet den helt rigtige balance mellem vand og salt
Det er uhyre nemt at lave hjemmelavede saltede mandler, det kræver kun tre ingredienser og det tager maksimalt 20 minutter. Udover at det er utrolig nemt at lave, så smager det også fantastisk – og hvor lækkert er det ikke, at byde sine gæster på hjemmelavede saltede mandler som snack til en drink? 🙂
Jeg koger vand og salt på en pande og kommer først mandlerne på når det saltede vand bobler. Herefter koges mandlerne med i små fem minutter og herefter skal de bages i ovnen i 10 minutter.
Når de tages ud af ovnen er det en god idé at lade mandlerne ligge på bagepladen og køle helt af før de kommes i en lufttæt beholder eller patentglas.
De færdige mandler fra denne opskrift er dejlig sprøde og let salte og de kan bruges til nærmest alt.
Jeg bruger mine saltede mandler som snack, til tapasbordet eller for eksempel som topping på salater.
Saltede mandler
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Saltede mandler”