Opskrift på den skønneste smoothiebowl med hyben.
Smoothiebowls er sådan et friskt måltid. Jeg spiser det oftest enten til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid. Hvis jeg får det til morgenmad laver jeg ofte et blødkogt æg til. På den måde holder jeg mig mæt i længere tid.
Hyben
Jeg har endelig taget mig sammen til at plukke hyben. Det bugner med hyben i det område jeg bor i, langs kysten er der den ene hybenbusk efter den anden. Jeg plukker de store af dem, de skal være orange og friske indeni. Jeg halverer dem, skraber stenene ud af dem, kommer dem i en frysepose og kommer dem i fryseren.
Hyben er i øvrigt utrolig rige på C-vitamin. Faktisk indeholder hyben 15 gange mere C-vitamin end appelsiner. Smagen i hyben er mild og ud over at bruge dem i smoothies eller i denne smoothiebowl med hyben, så kan de også bruges i marmelade eller kompot.
Jeg laver altid min egen granola og jeg har en del opskrifter, se et par af dem her:
For flere smoothiebowl opskrifter, se her:
Smoothiebowl med hyben
Ingredienser
Fremgangsmåde