Denne opskrift på sprød granola med kokos og mandler er virkelig nem. Der er meget få ingredienser i og så skal den blot have 15 minutter i en varm ovn.
Jeg laver som regel min müsli eller granola uden fedtstof. Jeg synes den bliver fin sprød ved at blive ristet i ovnen. Den bliver faktisk helt karamelliseret når den blandes med sirup og så herefter ristes i ovnen. Selvom der kun er tilsat en enkelt spiseskefuld til en hel portion granola, så synes jeg at den er rigeligt sød i smagen.
Jeg foretrækker grovvalsede havregryn i müsli/granola fordi de har mere bid, men du kan sagtens bruge finvalsede. Mandler kan evt. erstattes med hasselnødder og sesamfrø kan udelades eller erstattes med solsikkefrø.
Jeg elsker hjemmelavet granola og denne variant af granola med kokos og mandler er virkelig blevet en ny favorit. Jeg bruger den ovenpå yoghurt eller på en greenie som denne Greenie
Elsker du også hjemmelavet granola, så se endelig mine andre opskrifter her: Hjemmelavet granola, Rugbrødsmüsli med havregryn
Granola med kokos og mandler
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Granola med kokos og mandler”