En salat der egner sig som tilbehør til mange retter er denne opskrift på sprød rødkål med bagte gulerødder og spinat. Jeg lavede den sammen med disse vegetariske deller
Jeg skar rødkålen lidt groft. Den kan også rives på et mandolinjern, hvis man vil have en finere salat.
De bagte gulerødder skal bages så de stadig har lidt bid. Gulerødderne får en skøn mild smag af hvidløg og blandet med resten får salaten rigtig meget smag.
Sprød rødkål med bagte gulerødder og spinat
7 februar, 2020
: 4
: 10 min
: 30 min
: Easy
Ingredienser
- 400 g rødkål
- 3 store gulerødder
- 1 spsk. olibenolie
- 1 fed hvidløg
- salt
- 2 håndfulde frisk spinat
- 1 æble
- Dressing:
- 1 spsk. olivenolie
- 3 spsk. hvid balsamicoeddike
- 1 spsk. ravigotte sennep
- 2 tsk. honning
- Lidt peber
Fremgangsmåde
- Step 1 Skræl gulerødder og skær dem i skiver
- Step 2 Skær hvidløg i tern og bland dem og olie med gulerødder
- Step 3 Bag dem i ovnen med salt i ca. 20 min.
- Step 4 Lav en olie-eddike dressing
- Step 5
- Step 6 Rør alle ingredienserne sammen
- Step 7 Snit rødkålen fint og kom dressingen på
- Step 8 Skyl spinat
- Step 9 Skær æble i tern
- Step 10 Tag gulerødderne ud af ovnen
- Step 11 Bland alle ingredienserne i salaten
1 thoughts on “Sprød rødkål med bagte gulerødder og spinat”