Dette er den nemmeste opskrift på de lækreste bagte nye gulerødder med feta og pinjekerner.
Gulerødder med top
Er der noget jeg elsker, så er det når det er sæson for nye danske gulerødder med top. De har en meget mere sød smag end de lidt større gulerødder vi kan købe resten af året. Gulerødder uden top kan dog sagtens bruges til denne opskrift, når det ikke er sæson for de nye gulerødder med top.
HUSK, når du køber gulerødder med top, at skære toppen af når du kommer hjem, ellers bliver gulerødderne bløde. Når de alligevel at blive bløde, så læg dem i koldt vand i køleskabet i en halv times tid (eller mere), så kan jeg garantere sprøde gulerødder.
Jeg har altid friske skrællede gulerødder skåret i stave i en lufttæt beholder i mit køleskab. Det er noget vi spiser hver eneste dag. Min søn og har det med i madpakken og jeg har oftest en pose med gnavegrønt med på arbejde. Vi spiser også ofte gnavegrøntsager enten om eftermiddagen som snack (gerne med en god dip til) eller som tilbehør til aftensmaden.
Bagte nye gulerødder med feta og pinjekerner er perfekt som tilbehør til grillmaden, til stegt fisk, stegt kylling, vegetariske deller, lasagne eller hvad man nu ønsker. Opskriften minder meget om denne med stegte asparges…. Som også er en af mine favoritter i starten af sommeren.
Elsker du også bagte grøntsager, så se endelig mine andre opskrifter her:
Bagte grøntsager med persilleolie
Lynstegte asparges med feta og ristede pinjekerner
Bagte nye gulerødder med feta og pinjekerner
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Bagte nye gulerødder med feta og pinjekerner”