Salat med vandmelon

Salat med vandmelon

Jeg bliver aldrig træt af salat med vandmelon :-). 

Opskriften på denne salat blev resultatet af de rester jeg havde i mit køleskab. Den smager skønt, især til grillmad. Der er ingen dressing på salaten. Hvilket gør, at den kan bruges til alt og hvis du vil, kan du hælde lidt balsamico glace ud over, det er rigtig lækkert.

Sommer og vandmelon

Vi spiser meget vandmelon i øjeblikket, (og har gjort det hele sommeren). Min søn spiser det næsten dagligt, enten som snack eller i en smoothie som denne Jordbær-vandmelon smoothie.

Jeg har lavet utallige som denne salat med vandmelon de sidste par måneder, det er bare ikke altid jeg når at få taget billeder af dem. Denne gang var jeg dog hurtig, nåede at få taget et par billeder og fik skrevet opskriften ned. Skal jeg være helt ærlig, så laver jeg simpelthen så meget mad, der aldrig når sin vej til bloggen, fordi jeg i hverdagen ikke kan nå det. Jeg bruger lang tid på at tage de billeder der er her på min madblog. Men når jeg har lavet aftensmad og har en 7-årig der er sulten, så bruger jeg ikke tid på at tage billeder i det øjeblik.. Det er oftest noget jeg er nød til at planlægge lidt mere… ‘

Måske der er nogen af jer som kender det? Det passer mig nu helt fint. Jeg vælger det heldigvis selv 🙂

Vandmelon og feta er den ultimative kombination synes jeg. Faktisk vil jeg helst ikke undvære feta i en salat med vandmelon. Men er du ikke til feta, så udelad den eller byt den eventuelt ud med mozzarella.

Ærteskud har jeg i en potte på min altan og jeg elsker dem. Ikke nok med at de giver en skøn smag til mine salater, så ser de fleste retter bare endnu mere indbydende ud med et par ærteskud på toppen.

Elsker du også salat med vandmelon? Så prøv endelig også denne luksus udgave Vandmelonsalat med jordbær og feta.

Salat med vandmelon

5 august, 2021
: 4
: 5 min
: 5 min
: 10 min

Af:

Ingredienser
 • 300 g vandmelon
 • 100 g hjertesalat
 • 100 g fetaost
 • 1 rødløg
 • 1 håndfuld ærteskud
Fremgangsmåde
 • Step 1 Skær vandmelonen i mindre mundrette tern
 • Step 2 Skyld hjertesalatbladene og skær dem i grove stykker
 • Step 3 Bland dem med vandmelonen på et fad
 • Step 4 Piil rødløget og snit det meget fint i skiver
 • Step 5 Smuldr fetaosten hen over vandmelonsalaten
 • Step 6 Pynt med ærteskud.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *