Jordbær-vandmelon smoothie

Jordbær-vandmelon smoothie

Denne læskende og søde jordbær-vandmelon smoothie er perfekt i dette skønne sommervejr vi har haft denne weekend. Selvom solen (og varmen) vist nok tager en pause i den kommende uge, så synes jeg denne smoothie passer så godt til en dejlig sommerdag.

Min jordbær-vandmelon smoothie er sød og lækker, næsten som en dessert. Den slukker tørsten og stiller den lille sult. Desuden er smoothien fyldt med C-vitamin og kalium.

Frys frugt og grønt ned

Både jordbær og vandmelon smager fantastisk lige nu hvor de er i sæson, derfor giver det også rigtig god mening, at købe masser og fryse dem ned. Hen over sommeren køber jeg ofte vandmeloner som jeg skærer i tern, som jeg kommer i fryseren.

Når der er friske danske jordbær elsker jeg at bruge dem som de er i smoothies. Men jeg fryser gerne nogle ned til jordbærmarmelade senere på året.

Året rundt kan vi nemt købe avocadoer. Jeg køber oftest et net og lader dem ligge på køkkenbordet indtil de er modne, herefter halverer jeg dem, tager stenen væk og fjerner skrællen. Så fryser jeg de halve avocadoer ned i portioner. Jeg ved man efterhånden kan købe frosne avocadotern i de fleste supermarkeder og det er bestemt også en nem løsning.  

Når jeg fryser frugt og grønt ned i portioner på denne måde har jeg altid gode ingredienser klar til at lave smoothies med.

Denne jordbær-vandmelon smoothie bliver mest cremet når mindst halvdelen af frugten/grønt er frossen. I denne opskrift brugte jeg friske jordbær og vandmelon og avocado fra frost. Jeg kommer af og til lidt mindre rismælk i for at få denne jordbær-vandmelon smoothie til at være endnu tykkere i konsistensen.

For flere sommerlige smoothies se også mine opskrifter på:

Avocado smoothie med jordbær og banan

Mango smoothie

Smoothies med grøntsager

Jordbær-vandmelon smoothie

18 juli, 2020
: 2
: 5 min

Af:

Ingredienser
  • 200 g vandmelon i tern (gerne frossen)
  • 200 g jordbær
  • ½ avocado (fra frost)
  • 3 dl rismælk
  • 1 tsk. honning
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kom alle ingredienserne i en blender
  • Step 2 Blend indtil smoothien har en tyk og cremet konsistens
  • Step 3 Smag evt. til med mere rismælk


Relaterede Indlæg

Smoothies med grøntsager

Smoothies med grøntsager

Jeg laver rigtig mange smoothies og kommer gerne en masse grøntsager i, faktisk er der en større mængde af grøntsager i mine smoothies i forhold til mængden af frugt. Smoothies med grøntsager erstatter ikke et hovedmåltid, men jeg kan sagtens bruge en smoothie som erstatning […]

Avocado smoothie med jordbær og banan

Avocado smoothie med jordbær og banan

Denne lækre avocado smoothie med jordbær og banan er meget sød og cremet. Det er lige før den kan bruges som en dessert. Den kan eventuelt laves tykkere ved at tilsætte mindre rismælk, hæld den herefter i en skål og spis i stedet for is […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *