Avocado smoothie med jordbær og banan

Avocado smoothie med jordbær og banan

Denne lækre avocado smoothie med jordbær og banan er meget sød og cremet. Det er lige før den kan bruges som en dessert. Den kan eventuelt laves tykkere ved at tilsætte mindre rismælk, hæld den herefter i en skål og spis i stedet for is eller yoghurt.

Den cremede konsistens kommer af at jeg bruger frossen banan og avocado.

Jeg køber avocado og bananer friske, venter til de her helt modne og spiseklar, her skræller jeg og skærer i mindre stykker og fryser ned i poser eller bøtter. På denne måde har jeg altid ingredienserne klar til at lave smoothies.

Jeg bruger meget ris- eller havremælk og det er simpelthen fordi jeg synes det giver en god smag. Det kan sagtens skiftes ud med enten vand eller almindelig mælk eller yoghurt.

En fiberrig smoothie som altså mætter rigtig godt. Den er lidt lyserød grundet jordbærrene. For børn som kan være lidt skræmte af mine meget grønne smoothies er denne god at starte op med, for at de får smag for grøntsagerne – i dette tilfælde avocado, som i forvejen er meget mild i smagen.  

Læs mere om smoothies til børn i mit indlæg her: Børnevenlige smoothies – lad dit barn drikke sine grøntsager

Avocado smoothie

10 april, 2020
: 2
: 5 min

Af:

Ingredienser
  • 1 avocado frossen
  • ½ banan frossen
  • 1 lille håndfuld jordbær
  • 2-3 dl rismælk
  • Lidt citronsaft
  • 2 tsk. honning
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kom alle ingredienserne i en blender
  • Step 2 Blend indtil den er lækker og cremet
  • Step 3 For en tykkere smoothie brug 2 dl rismælk
  • Step 4 Ønskes en tyndere udgave, tilsæt mere rismælk

Relaterede Indlæg

Smoothies med grøntsager

Smoothies med grøntsager

Jeg laver rigtig mange smoothies og kommer gerne en masse grøntsager i, faktisk er der en større mængde af grøntsager i mine smoothies i forhold til mængden af frugt. Smoothies med grøntsager erstatter ikke et hovedmåltid, men jeg kan sagtens bruge en smoothie som erstatning […]

Grøn smoothie

Grøn smoothie

Denne smoothie er min søns absolutte favorit over dem alle. En grøn smoothie som er fyldt med masser af gode vitaminer og masser af fibre. En nem måde at få grøntsager i sit barn på. Selvfølgelig skulle han derfor hjælpe sin mor med at tage […]4 thoughts on “Avocado smoothie med jordbær og banan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *