Grøn smoothie

Grøn smoothie

Denne smoothie er min søns absolutte favorit over dem alle. En grøn smoothie som er fyldt med masser af gode vitaminer og masser af fibre. 

Selvfølgelig skulle han derfor hjælpe sin mor med at tage et billede 🙂 Han er begyndt at spørge mig hver gang vi laver mad, om jeg ikke lige skal tage et billede og han kan også finde på at låne min telefon for at fotografere sin tallerken når vi spiser aftensmad. Det er simpelthen så sødt 🙂Måske han en dag vil være endnu mere med, det ville være hyggeligt.

For at vende tilbage til den grønne smoothie, så består den af spinat, banan, ananas, avocado og rismælk. Jeg tilsætter altid en smule honning og en skvat citron.

Årsagen til at jeg helst bruger plantemælk i vores smoothies er, at jeg synes det har en skøn sød smag, særligt ris- og havremælk. Da jeg altid bruger frosne bananer bliver mine smoothies altid lækker cremede, men man kunne også bruge yoghurt i stedet for mælk/plantemælk, så bliver den kun mere cremet. 

Grønne grøntsager kan ofte være dem de fleste børn går uden om. Måske især spinat, grønkål, broccoli osv. her er det en rigtig god idé at bruge dem i en grøn smoothie. Har du en rest broccoli, så prøv at komme den i din smoothie næste gang.  

For flere gode smoothie opskrifter se nedenfor:

Børnevenlige smoothies

Avocado smoothie med jordbær og banan

Rødbede smoothie

Grøn smoothie

9 februar, 2020
: 2
: 5 min

Af:

Ingredienser
  • 3 frosne spinat kugler (jeg bruger helbladet)
  • ½ avokado
  • 2 dl frosne ananas (kan også bruge mango)
  • 1 banan
  • 3 dl rismælk (eller lidt mere for en tyndere konsistens)
  • ½ tsk. Vaniljepulver (ikke vanilje sukker)
  • 1 tsk. honning
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kom alle ingredienser i en blender og blend
  • Step 2 Blend et par minutter.

Relaterede Indlæg

Avocado smoothie med jordbær og banan

Avocado smoothie med jordbær og banan

Denne lækre avocado smoothie med jordbær og banan er meget sød og cremet. Det er lige før den kan bruges som en dessert. Den kan eventuelt laves tykkere ved at tilsætte mindre rismælk, hæld den herefter i en skål og spis i stedet for is […]

Grøn power smoothie

Grøn power smoothie

Denne opskrift på en grøn power smoothie minder meget om vores favoritsmoothie (den finder du her).  Jeg tilsætter ofte en tsk. spirulinapulver til vores smoothies, det gør jeg fordi spirulina er super sundt og meget rig på mikronæringsstoffer.  Inden jeg går ind i en kort […]3 thoughts on “Grøn smoothie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *