Denne opskrift på cremet frugtsmoothie er skøn og sommerlig. Den smager friskt og sødt og så mætter den godt, fordi der er protein i.
Bælgfrugter smoothies
Jeg øver mig i at bruge endnu flere bælgfrugter i min hverdag og jeg har opdaget det geniale ved at snige bønner ind i mine smoothies. Det er en god måde at få lidt mere protein ind i dem også. Prikken over i’et er, at min søn på denne måde får både bønner og protein uden at han opdager det.
Bønnerne kan sagtens udelades eller, for eksempel, erstattes med proteinpulver. For at gøre det nemt for mig selv, køber jeg altid en pose med tørre bønner. Det kan være almindelige hvide bønner, eller danske ingrid ærter. Jeg sætter dem i blød og koger hele posen efter anvisning på pakken. Herefter kommer jeg de kogte bønner i en frysepose og lægger dem i fryseren. På denne måde har jeg frosne bønner klar til rigtig mange smoothies. Grunden til jeg bruger frosne bønner er, at konsistensen bliver helt silkeblød og cremet.
Prep dine smoothies
Jeg har en bøtte i min fryser der indeholder alt til smoothies. Jeg køber ofte frugter som jeg skyller, ordner og skærer i tern, kommer dem i en frysepose og så i fryseren. På denne måde har jeg altid ingredienser til en smoothie. Pære, som jeg bruger i denne cremede frugtsmoothie, er jeg blevet rigtig glad for. Jeg køber ofte en pakke, venter til de bliver en smule bløde og så skærer jeg dem ud og fryser dem ned.
Ofte kan man vær heldig at købe frugt og grønt nedsat til en billigere pris fordi det ikke er så friskt. Det er helt genialt at bruge i sine smoothies.
Jeg bruger også ofte frossen spinat, grønkål, blomkål eller broccoli. Det er nemt at købe en pose på frost.
Vil du se flere smoothie-opskrifter, og læse mere om hvordan jeg sammensætter mine smoothies, se her:
Cremet frugtsmoothie
Ingredienser
Fremgangsmåde