Denne æblecrumble med kanel er så lækker. Den er virkelig nem at lave, det tager under en time og så smager den forrygende. Et rigtig godt tip er, at skrælle æblerne og skære dem i tern på forhånd og komme dem i en skål med vand og lidt frisk citronsaft. Citronsaften forhindrer at æblerne bliver brune. Du kan også lave crumble-blandingen og sætte den på køl. På denne måde kan du samle crumblekagen når det passer og bage den, så den er helt frisk når den skal spises 🙂
Der er visse sorter af æbler der egner sig bedre end andre til at bruge i bagværk. Jeg har brugt Belle de Boskoop, som egner sig rigtig godt i madlavning. Men jeg tænker ikke en æblecrumble med kanel kan gå helt galt uanset hvilen æblesort du anvender.
Generelt er en crumblekage virkelig skønt, hvis du skal lave noget lækkert i en fart. Du kan sagtens skifte æblerne ud med pærer eller bær – her er det kun fantasien der sætter grænserne.
Jeg serverede denne forleden som en dessert, derfor synes jeg vi skulle have vaniljeis til. Det var virkelig lækkert. Hvis jeg skulle servere den som eftermiddagskage, ville jeg nok foretrække cremefraiche eller flødeskum.
Æblecrumble med kanel
Ingredienser
Fremgangsmåde
Må jeg lige gemme denne opskrift, så jeg kan nå at få den afprøvet?
Det kan du tro at du må Janni.
Du må endelig skrive til mig hvad du synes om den.
Mange hilsner
Ditte