En skøn opskrift på en dejlig nem og lækker brombærcrumble med vanilje.
Jeg er vild med, at crumblekager er så nemme at lave. Det kræver ikke andet en bær/eller anden form for frugt samt mel, sukker, smør og havregryn som er noget jeg altid har i mine køkkenskabe.
Jeg har tilsat vaniljekorn, som jeg synes giver den skønneste smag sammen med brombær. Men det kan godt udelades, eller man kan bruge 2 tsk. vaniljesukker.
En god bombærcrumble med vanilje som denne går rigtig godt sammen med enten cremefraiche, vaniljeis eller flødeskum, her kan man blot bruge det man bedst kan lide.
Brombærsæsonen er på sit højeste og herhjemme har vi allerede været på rov forskellige steder efter de lækre bær. Brombær vokser vildt rigtig mange steder i den danske natur, så det er bare ud og finde en brombærbusk i sit nærområde.
Et par andre af mine crumble-favoritter er min rabarber crumble og min æblecrumble med kanel, de smager begge himmelsk. Opskrifterne finder du her:
Brombærcrumble med vanilje
Ingredienser
Fremgangsmåde