Opskrift på de lækreste bagte grøntsager med majs og hvidløg.
Bagte grøntsager kan laves på tusindvis af måder og der er ingen regler. Det gælder blot om at bruge de grøntsager du bedst kan lide. Når jeg ikke kan finde på, hvad vi skal have som tilbehør til vores aftensmad, så ender jeg ofte med at lave bagte grøntsager. Det gør jeg fordi det er nemt. Det passer sig selv i ovnen og så kan jeg bruge alle mulige forskellige slags grøntsager eller rodfrugter. Det er sjældent, at jeg laver den helt samme version.
Denne her version af bagte grøntsager, er dog blevet lidt af en favorit – og næst efter disse opskrifter Honningbagte rodfrugter, Bagte grøntsager med persilleolie har denne kombination været storfavorit herhjemme hele sommeren, når det er sæson for danske majskolber.
Jeg bager gulerødder, majs og kartofler i 20 minutter før jeg kommer de resterende grøntsager ved, det gør jeg for at squash, peberfrugt og tomater ikke bliver helt brændte.
Bagte grøntsager er en dejlig nem måde at få brugt en masse rester på. Det kan nemt være en tøm-køleskabet-ret. Jeg håber denne opskrift kan være en inspiration til, hvordan du kan få brugt resterne af de grøntsager du har liggende i grøntsagsskuffen 🙂
Bagte grøntsager med majs og hvidløg
Ingredienser
Fremgangsmåde