Denne opskrift på cremet tomatsuppe med mascarpone er absolut verdens lækreste tomatsuppe.
Suppen er virkelig nem, da den er lavet på hakkede tomater fra dåse, noget de fleste af os altid har i køkkenskabene. Der er masser af dejlig smag i denne suppe, særligt fra løg og de friske krydderurter.
Suppen er et hit både hos børn og voksne og fantastisk til denne efterårstid som vi er i lige nu.
Lidt om mascarpone
Der er mange som ikke ved hvad mascarpone er og hvordan de kan bruge det i deres madlavning.
Mascarpone er en mild friskost lavet på fløde. Den har derfor et forholdsvis højt fedtindhold. Mascarpone forbindes nok mest med det søde køkken i italienske desserter, men mascarpone kan sagtens bruges i det salte køkken også. Mascarpone er utrolig cremet og kan med fordel bruges i for eksempel pastaretter og tærter – eller i denne skønne suppe.
Jeg serverer min lækre cremet tomatsuppe med mascarpone med Hjemmelavede brødcroutoner og Krydrede kikærter sammen med ekstra topping af krydderurter og en lille skefuld ekstra mascarpone. I min verden er topping til suppe utrolig vigtig og der må gerne være flere forskellige topping. Et lækkert stykke brød eller flutes med smør på skal der også til. Hvis du skulle have tid til at bage det selv, kan jeg virkelig anbefale at bage et koldkævet brød. Det er så utrolig nemt og smager bare fantastisk. Min brød-favorit er mit Ølandshvedebrød.
Cremet tomatsuppe med mascarpone
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Cremet tomatsuppe med mascarpone”