Krydrede kikærter

Krydrede kikærter

Krydrede kikærter er SÅ nemme at lave – og det tager ingen tid! maximum 15 minutter på panden og så er de klar, ristede og sprøde. 

Du kan tilsætte lige præcist de krydderier du godt kan lide. De små kikærter er perfekte som alternativ til for eksempel peanuts, chips, nødder osv. som en sundere snack.

Jeg bruger kikærter fra dåse. Det er nemmest. Men du kan sagtens udbløde kikærterne selv og koge dem. Husk de skal stå i blød i minimum 12 timer og derefter koge ca. 1 time. 

Når du bruger kikærter fra dåse, anbefaler jeg at du hælder dem i en si og lader dem stå og dryppe af. Derefter skal de tørres med et rent viskestykke, så de ikke er helt våde når de kommer på panden.

Du kan bruge alverdens krydderier og selv justere om de ristede kikærter skal være meget eller lidt krydrede.

Kikærter er stop fyldte med proteiner og kostfibre og de mætter rigtig godt. Brug de krydrede kikærter som topping på salater, de giver god smag og proteinerne sørger for at holde dig mæt i længere tid. Jeg kan også finde på at bruge dem som topping på en suppe, senest blev det da vi spiste kartoffel porresuppe forleden, se opskriften her Kartoffel-porre suppe

Krydrede kikærter

24 februar, 2020
: 1 portion
: 5 min
: 15 min
: 20 min
: Easy

Af:

Ingredienser
  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
  • Step 1 Hæld kikærterne i en si og si vandet fra
  • Step 2 lad dem dryppe af
  • Step 3 Tør kikærterne i et rent viskestykke
  • Step 4 Varm en pande op
  • Step 5 Hæld olie og krydderier på panden og varm igennem
  • Step 6 Tilsæt kikærterne og steg dem ved mellemhøj varme
  • Step 7 I ca. 15 min



4 thoughts on “Krydrede kikærter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *