Et sundere alternativ til søde sager, kan for eksempel være en dadelkage.
Den er svampet, sød og meget rig i smagen. Den er helt uden raffineret sukker og så er den også gluten- og laktosefri.
Denne dadelkage kan holde sig flere dage i køleskabet og bliver faktisk kun bedre efter et par dage 🙂
Den er utrolig nem at lave – og med meget få remedier! Du skal egentlig kun bruge en blender (og evt. en minihakker).
Jeg anbefaler at du køber dadler med sten i, så bliver kagen mest svampet. Det er ok nemt at få stenene ud – tag en urtekniv og skær dadlen over på midten, og tag så stenen ud med spidsen af kniven (så får du ikke fedtede fingre).
Dadelkagen kan også bruges som en snack i madpakken. Den er utrolig rig i smagen, derfor er det rigeligt med et lille stykke. Et lille stykke som aftensnack kan også være rigtig god til at få stillet den lille sukkertrang.
En anden rigtig lækker opskrift på et sundere alternativ til noget sødt, er mine bananpandekager Sunde bananpandekager.
Dadelkage
Ingredienser
Fremgangsmåde
De 400gr dadler er det med sten eller uden?
Hej Tina
Det er vægten med sten.
God fornøjelse
Mange hilsner
Ditte