Bagte rodfrugter er fantastiske som tilbehør og denne opskrift på honningbagte rodfrugter er så skøn og med endnu mere smag i. De honningbagte rodfrugter er meget lækre til for eksempel kylling, frikadeller, bøffer, fisk eller vegetariske deller.
Bagte rodfrugter er nemme at lave og en god måde at få en masse grøntsager på. Ofte er bagte rodfrugter også et hit hos børnene, da sødmen i rodfrugterne kommer frem når de bages.
Danske gulerødder og bagekartofler dyrkes hele året og du kan altså lave honningbagte rodfrugter hele året rundt. Du kan variere i typen af rodfrugter og dermed vælge netop de rodfugter som familien godt kan lide.
Rodfrugter er super sunde, de er fedtfattige, fyldt med fibre og spækket med vitaminer og mineraler. For eksempel er kartoflen fyldt med C-vitamin og kalium.
Jeg bruger oftest kartofler, rødbeder, gulerødder og knoldselleri alt afhængig af hvad jeg lige har.
Honningbagte rodfrugter
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 thoughts on “Honningbagte rodfrugter”