Hjemmelavede kyllingenuggets

Hjemmelavede kyllingenuggets

En nem og lækker børne – og voksenvenlig ret herhjemme er hjemmelavede kyllingenuggets.De er utrolig simple at lave og det tager ingen tid.

De smager så godt, de er lækre sprøde udenpå og skønne og saftige indeni. Hjemmelavede kyllingenuggets kan bruges med alverdens tilbehør, prøv for eksempel med Honningbagte rodfrugter

Forleden fik vi de hjemmelavede kyllingenuggets sammen med grønne bønner vendt i olie og salt samt pasta med pesto (se her for en god opskrift på pesto).

Uden brug af friture

Jeg steger som regel i en blanding af olie og smør, det synes jeg giver det bedste resultat. De panerede kyllingestykker skal ikke stege mere end omkring 5 minutter på hver side, alt afhængig af hvor tykke stykkerne er. 

Jeg er ikke den store fan af, at friturestege alt for meget– heldigvis bliver disse kyllingenuggets helt perfekte på panden.

Vi havde rester tilbage. Dem varmede jeg i ovnen et par dage senere og de var stadig super lækre.

Disse lækre hjemmelavede kyllingenuggets fungerer også rigtig godt på madpakken. Enten som en lille hapser, eller skåret i skiver i en salat.

Hjemmelavede kyllingenuggets

7 februar, 2020
: 2

Af:

Ingredienser
  • 2 kyllingebryst filet
  • 1 æg
  • 3 håndfulde rasp
  • Salt og peber
  • 1 spsk. smør
  • 4 spsk. olie
Fremgangsmåde
  • Step 1 Skær kyllingebryst filet’erne på den lange side
  • Step 2 Så de bliver halve så tynde
  • Step 3 Skær dem ud i lidt mindre stykker
  • Step 4 Pisk æg i en skål
  • Step 5 Kom rasp, salt og peber på en tallerken
  • Step 6 Vend kyllingestykkerne, først i æg og herefter i rasp
  • Step 7 Læg dem på en ren tallerken/fad indtil de skal steges
  • Step 8 Varm en pande op med olie og smør
  • Step 9 Kom kyllingestykkerne på og skru så lidt ned for varmen
  • Step 10 De skal stege ca. 10–13 min i alt
  • Step 11 Alt afhængig af hvor tykke de er
  • Step 12 Læg de færdige nuggets på et stykke køkkenrulle
  • Step 13 Imens du steger resten færdige.

 


Relaterede Indlæg

Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe er uden tvivl, den ret jeg har lavet flest gange. Det er min søns livret – og jeg tror vi får den rundt regnet én gang hver 14. dag.  Det smager jo også bare godt. Tror aldrig vi bliver trætte af at spise […]

Pasta bolognese

Pasta bolognese

Klassikeren over dem alle, er altid PASTA BOLOGNESE. Jeg tror ikke jeg kender nogen (og det gælder både børn og voksne), der ikke kan lide pasta bolognese… Måske med mindre man ikke spiser kød (så kan den blot laves kødfri..) Gad vide hvor mange børnefamilier […]



3 thoughts on “Hjemmelavede kyllingenuggets”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *