Endnu en skøn opskrift med blomkål, denne gang som marinerede blomkål.
Jeg er virkelig begyndt at elske blomkål og får lyst til at afprøve mange forskellige måder at tilberede det på.
Denne salat med marinerede blomkål er virkelig hurtig og nem med meget få ingredienser. Salaten kan sagtens laves dagen før – og holder sig fint i 3 dage på køl, hvis den ikke er spist inden 🙂
De sprøde blomkål får en dejlig sød/syrlig smag og passer rigtig godt sammen med et stykke grillet eller stegt kød eller kylling.
Marinerede blomkål
Ingredienser
- ½ blomkålshoved i mellemstore buketter
- 2 spsk. sorte oliven med sten
- En håndfuld bredbladet persille, skyllet og hakket
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. ravigotte sennep
- 2 spsk. hvid balsamico
- 2 tsk. honning
- Lidt peber
Fremgangsmåde
- Step 1 Rør vinaigretten sammen i en skål
- Step 2 Tilsæt den hakkede persille
- Step 3 Hæld vinaigretten hen over blomkålsbuketterne og lad dem stå i køleskabet et par timer
- Step 4 Bland godt inden servering
- Step 5 kom til sidst oliven henover.