Denne opskrift på rugbrødsdrys er virkelig nem – og så er den genial til at mindske madspild. Jeg har ofte rugbrød liggende, som er blevet tørt, fordi vi ikke har fået det spist. For det meste fryser jeg de hele skiver rugbrød ned, så tager jeg dem ud af fryseren når jeg skal bruge dem. Jeg laver mange ting af mine rugbrødsrester, enten rugbrødschips, Rugbrødscroutoner, Rugbrødsmüsli med havregryn eller denne virkelig lækre rugbrødsdrys.
Før i tiden ville jeg nok kalde den for ymerdrys, men jeg synes den kan bruges til meget mere end morgenmadsdrys (selvom det også er super lækkert oven på yoghurt eller skyr). Jeg bruger for eksempel min rugbrødsdrys på koldskål og på desserter (for eksempel i en trifli som erstatning for makroner).
Min opskrift på rygbrødsdrys er ikke specielt sød. Vil du gerne have den mere sød i smagen, kan du blot tilføje mere brun farin.
Rugbrødsdrys
Ingredienser
Fremgangsmåde