Denne opskrift på salat med agurk, feta og pinjekerner er en af verdens nemmeste salater. Salaten er også perfekt når du skal have gæster, den har lidt den der wauw-effekt synes jeg. Det er en utrolig simpel og nem salat at lave. Og egentlig kun med 5 ingredienser i. De tynde skiver agurk er nemme at anrette og du kan med fordel lave salaten et par timer inden den skal serveres.
Reklame for Eva Solo
Det vigtigste redskab du har brug for er et godt mandolinjern. Jeg har brugt dette fra Eva Solos kollektion Green Tools. Det er ret smart, da man kan indstille mandolinjernet og hermed vælge hvor tynde skiverne skal være. Til denne opskrift har jeg valgt den laveste indstilling, så agurkeskiverne bliver helt papirtynde.
Se hele Green Tool kollektionen ved at følge dette link: https://www.evasolo.com/da/koekken/koekkenudstyr?gclid=Cj0KCQiAx6ugBhCcARIsAGNmMbhyebkDr-rnpJI4ZE746-SoJEPWLl2auC8XZCUgiT7Dh8Yd6ukKwwsaAru6EALw_wcB
Grunden til, at jeg lægger de tynde skiver agurk i isvand er, at de bliver knasende sprøde. Det er virkelig lækkert når salaten skal spises og så gør det også nemmere at anrette salaten. Jeg drejer skiverne lidt, så det ser super flot ud på tallerkenen.
Jeg er vild med agurk og det er noget vi altid har derhjemme, hele året rundt. Agurk er så mildt og er nemt at bruge som gnavegrønt eller i madpakken. En anden opskrift med agurk er en af mine yndlingssalater, nemlig en græsk salat, se den her:
Salat med agurk, feta og pinjekerner
Ingredienser
Fremgangsmåde