Bagte grøntsager med persilleolie er virkelig blevet min redning når jeg mangler idéer til aftensmaden. Jeg laver det til stort set alt, for eksempel, Kyllingefrikadeller med squash og timian, stegt kyllingebryst eller kyllingelår, bagt laks eller en god bøf.
Jeg er vild med alle salgs bagte grøntsager. For det første er det simpelthen så nemt når det bare skal passe sig selv i ovnen og for det andet, så er det en oplagt mulighed til at få brugt sine rester på. Sidst men ikke mindst, så er grønsager og rodfrugter virkelig sunde med masser af vitaminer og mineraler. Altså, er bagte grøntsager både sundt og virkelig nemt tilbehør til aftensmaden.
Denne persilleolie tager maksimalt et minut at røre sammen.Bland olie, med hakket hvidløg og persille, så er den klar til at hælde ud over grøntsagerne. Nemt ikke?
Jeg bruger hvad jeg har i grøntsagsskuffen, hvilket som regel er lidt afhængig af årstiden. Disse bagte grøntsager med persilleolie kan dog laves hele året rundt. Du kunne sagtens skifte knoldselleri ud med en anden rodfrugt, græskar eller squash. Personligt er jeg kæmpe fan af knoldselleri – især når det bages i ovnen, her bliver det lækkert sødt og nøddeagtigt i smagen.
Prøv også mine Honningbagte rodfrugter eller disse sommerlige Bagte grøntsager.
Bagte grøntsager med persilleolie
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Bagte grøntsager med persilleolie”