Pasta i cremet bacon-cheddar sauce

Pasta i cremet bacon-cheddar sauce

Denne opskrift på pasta i cremet bacon-cheddar sauce er en virkelig skøn hverdagsret. Den tager næsten ingen tid at lave, maksimalt 25 minutter, og så smager den forrygende.

Ordet comfortfood kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Den er snasket og cremet ligesom den skal være.

Pasta i kombination med en lækker cremet ostesauce med masser af smag fra den saltede bacon og de soltørrede tomater er bare virkelig lækkert. Jeg bruger altid penne pasta til denne ret, det gør, at ostesaucen blander sig – også inden i penne pastaerne, så hver gang du tager en bid er der masser af den skønne cremede ostesauce i.   

Denne ret er en af dem jeg tyr til i hverdagen, når maden godt må gå ekstra stærkt. Den er super børnevenlig fordi den er så mild i smagen. Det er forskelligt hvad jeg laver af tilbehør. Jeg kan finde på at servere min pasta i cremet bacon-cheddar sauce med blancherede grønne bønner, dampet broccoli eller en stor skål frisk og sprød salat til mig og gnavegrøntsager til min søn.

Hurtige og nemme pastaretter er altid et hit hos mange børnefamilier. Jeg har flere opskrifter, se for eksempel min Pasta med tuncreme eller min Pasta bolognese.

Pasta i cremet bacon-cheddar sauce

3 januar, 2021
: 4
: 5 min
: 20 min
: 25 min

Af:

Ingredienser
 • 250 g pasta penne
 • 2 L. vand til kogning af pasta
 • 1 tsk. tørret paprika
 • 200 g bacon i tern
 • 4 spsk. soltørrede tomater I strimler
 • 500 ml madlavningsfløde 15 %
 • Salt og peber
 • ½ tsk. Hvidløgspulver
 • 250 g revet cheddarost
 • 50 g revet parmesanost
Fremgangsmåde
 • Step 1 Kog pastaen efter anvisning på pakken
 • Step 2 Steg bacontern på en varm pande
 • Step 3 Tilsæt paprika
 • Step 4 Baconen skal være godt sprød
 • Step 5 Tilsæt de soltørrede tomter på panden og steg dem sammen med baconen i et minuts tid
 • Step 6 Tilsæt madlavningsfløde, cheddarost, parmesanost, salt, peber og hvidløgspulver
 • Step 7 Lad saucen simre mens osten smelter
 • Step 8 Smag til med salt, peber og hvidløgspulver
 • Step 9 Hæld vandet fra pastaen når den er kogt færdig
 • Step 10 Bland saucen i pastaen og server straks
 • Step 11 Riv lidt frisk parmesan hen over retten inden servering.


Relaterede Indlæg

Pasta med tuncreme

Pasta med tuncreme

Denne opskrift på pasta med tuncreme er uhyre simpel og meget hurtig at lave. Jeg har været tilbage på arbejde efter sommerferie i nogle uger nu. Men fra i morgen starter hverdagen rigtigt op igen, når min søn skal tilbage i skole. Min hverdag er […]

Cannelloni med ricotta og squash

Cannelloni med ricotta og squash

Cannelloni er en klassisk Italiensk pastaret. Den består af store pastaruller (lavet af friske lasagneplader) med fyld og tomatsauce og herefter er de bagt i ovnen. Det er en utrolig nem og velsmagende ret. En klassisk cannelloni er vegetarisk, hvilket denne opskrift også er. Denne […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *