Min opskrift på banan granola er virkelig skøn. Den er helt klart min nyeste favorit som morgenmads topping.
Min banan granola er knasende sprød. Jeg bager den altid, så den bliver en anelse mørk, sådan kan jeg bedst lide det. Men husk at hold øje, det går stærkt og jeg må indrømme, at jeg har præsteret at bage den for længe, så den måtte kasseres!
Denne virkelig lækre banan granola smager simpelthen så skønt, den er lækker sød i smagen – sødet af de modne bananer og uden sukker (på nær en lille smule honning). Det er derfor et væsentligt sundere alternativ til de færdige granola/müsli man kan købe i supermarkedet. Det er også meget billigere at lave sin egen granola frem for at købe den.
Jeg bruger granola som topping på alt fra yoghurt, smoothiebowls, havregrød, overnight oats osv.
Man kan sagtens udskifte nogle af ingredienserne og for eksempel bruge andre frø eller nødder. Jeg bruger blot det jeg altid har stående i mine køkkenskabe.
Jeg har altid et glas hjemmelavet granola stående og jeg har derfor efterhånden en del opskrifter. Se her:
Banan granola
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Banan granola”