Disse krydrede butterbeans er virkelig, virkelig nemme at lave. De smager så skønt med alle krydderierne på, og man kan variere smagen alt efter hvilke krydderier man kan lide. Jeg bruger ofte bønner og ande bælgfrugter fra dåse (eller i karton), da det er nemt. Tørrede butterbeans kan sagtens bruges, de skal blot iblødsættes i minimum 12 timer og herefter koges. Det får jeg sjældent planlagt, derfor har jeg altid et lille lager af bønner på dåse stående.
Lidt om butterbeans
Butterbeans kaldes også for limabønner og er en bælgfrugt. De er rige på proteiner og fibre. De er lidt større end andre bønner og så er de lidt cremede indeni. Foruden den cremede konsistens, har butterbeans en meget mild smag.
Jeg bruger krydrede butterbeans som en snack eller som topping på salater eller suppe.
Se også min opskrift på krydrede kikærter her:
Krydrede butterbeans
Ingredienser
Fremgangsmåde
Omg – det er godt!
Det her er jo helt åndsvagt godt, lækkert og nemt! 🙂
Ja det er bare så mega lækkert!
Dejligt du også synes det Birgitte.