Grønkålschips er noget af det nemmeste at lave. Det tager blot 10 minutter og så har du de lækreste og sprødeste saltede chips, spræng fyldt med kostfibre og vitaminer.
Jeg bruger grønkålschips som en sundere snack. Grønkålschipsene er sprøde og salte ligesom almindelige chips og de passer rigtig godt, som for eksempel, en saltet snack sammen med drinks eller bobler eller måske bare som et sundere alternativ til nødder eller normale chips.
Du kan også bruge grønkålschips som sprød topping på suppe, for eksempel denne Hokkaidosuppe, eller ovenpå salater.
Jeg fandt de her virkelig smukke lilla grønkål og jeg synes de gør sig utrolig godt som chips. Er det ikke bare smukt med lilla grønkål?
Lidt om grønkål
Der er mange fordele ved at spise grønkålschips. Grønkål er nemlig rig på kostfibre. Kostfibrene i grønkål er også med til at holde dig mæt i længere tid. Foruden kostfibre, så er grønkål også rig på A-vitamin, K-vitamin, C-vitamin, folat, beta-caroten, Kalium og calcium.
Grønkålschips
Ingredienser
Fremgangsmåde