Pastasalat med kylling og bacon

Pastasalat med kylling og bacon

Denne pastasalat med kylling og bacon er virkelig enkel, velsmagende og god både som frokost, til madpakken eller til aftensmad.

Når det skal være ekstra nemt (og børnevenligt!) – og på de dage hvor jeg ikke orker at lave noget særligt til aften, kan jeg godt finde på at lave den her pastasalat til mig og min søn. Den mætter fint med både kylling og grøntsager. Vi fik dog lidt gulerodsstave som tilbehør (som jeg dyppede i en god portion hummus, se opskrift på den her Klassisk hummus.)

Denne portion af pastasalat med kylling og bacon var rigeligt til os to, og der var også rester til madpakken. Jeg havde en rest af min favorit cremefraichedressing stående i køleskabet, opskriften finder du her Den lækreste cremefraiche dressing

Pastasalater kan varieres i det uendelige, med og uden kød, med pesto eller en lys dressing som den jeg har brugt. Jeg tilsætter ofte enten bønner eller ærter sammen med kylling eller laks for at få lidt protein i også.

Pastasalat med kylling og bacon

13 maj, 2020
: 2-3
: 15 min

Af:

Ingredienser
 • 200 g pasta penne
 • 1 kyllingebrystfilet
 • 100 g bacon I tern
 • 150 g broccoli I små buketter
 • 150 g frosne ærter
 • ½ - 1 dl cremefraichedressing*
 • Salt og peber
Fremgangsmåde
 • Step 1 Kog pastaen efter anvisning på pakken
 • Step 2 Skær kyllingebrystfileten i mindre stykker
 • Step 3 Steg bacon på en pande indtil det er sprødt
 • Step 4 Tag bacon af panden, men lad fedtet blive på panden
 • Step 5 Steg kyllingestykkerne i baconfedtet, drys med salt, peber
 • Step 6 Kog vand og hæld det over ærterne lad det stå et par min.
 • Step 7 Kog lidt vand i en kasserolle og hæld broccolibuketterne i når det koger
 • Step 8 Damp dem i maksimum 2 min.
 • Step 9 Bland cremefraichedressingen* (se link til opskrift i blogindlæg) med de færdige pastapenne
 • Step 10 Bland resten af ingredienserne i.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *