Disse nemme og super lækre og sunde bananpandekager smager helt fantastisk.
Der er kun 4 ingredienser i og det tager ikke mere end 20 min. fra du tager ingredienserne frem til pandekagerne er helt færdige.
Mine sunde bananpandekager er helt uden mel, uden sukker, de er glutenfri (hvis du bruger glutenfri havregryn) og laktosefri.
Spis de sunde bananpandekager til morgenmad, på brunchbordet, som en lækker snack eller til dessert. Du kan spise pandekagerne som de er, eller gøre som jeg og servere dem med en lækker brombærskum <3 se opskriften her Brombærskum. En god sirup eller honning og ristede nødder kunne også være lækkert til verdens nemmeste bananpandekager.
Det er i øvrigt også en god snack til børnene – også de helt små. Server eventuelt med små skiver frisk banan. Min søn elsker dem og lapper dem i sig uanset hvad tilbehøret er.
Når du skal stege bananpandekager
Bananpandekagerne er nemme at stege, men sørg for at komme nok fedtstof på panden. Jeg brugte ca. 1 ½ spsk. smør og 1 spsk. olie i alt. Undgå at røre for meget ved pandekagerne inden du vender dem. Lad dem stege i 2 minutter før du vender dem, således at de kun steges én gang på hver side. På min pande kan jeg have 4 pandekager ad gangen.
Har du nogle pandekager til overs dagen efter (det tror jeg nu ikke… Men hvis du nu har), så lun dem meget kort i ovnen, så er de ligeså lækre som når de lige er lavet.
Sunde bananpandekager
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 thoughts on “Sunde bananpandekager”