Dette bananbrød med havregryn og mørk chokolade smager så utrolig skønt. Det er virkelig nemt at lave og med meget få ingredienser i. Måske du ligesom jeg, altid har alle ingredienserne stående i køkken skabene, så bliver det ikke nemmere.
Det er den helt perfekte snack til at få stillet den lille sult. Der er hverken mel eller tilsat sukker i. Til gengæld er mit bananbrød lavet på finvalsede havregryn og indeholder altså en masse gode kostfibre. Selvom der ikke er sukker (eller andre sødemidler) i bananbrødet, så smager det stadig dejlig sødt. Jeg har brugt helt brune bananer (dets brunere, dets sødere) og de tilfører så meget smag.
Jeg laver dette bananbrød med havregryn og chokolade og spiser et par skiver som mellemmåltid. Jeg opbevarer det i køleskabet og det holder typisk 3 dage.
Jeg er selv glad for at bruge havregryn i bagværk, da det tilfører kostfibre og struktur til brødet. Ønsker du et ”finere” brød, så kan du blot blende havregrynene inden du kommer dem i dejen.
Hvis du også er vild med at bruge havregryn i sødere bagværk, så se endelig et par af mine andre opskrifter her:
Bananbrød med havregryn og chokolade
Ingredienser
Fremgangsmåde